Алмазне покриття дискових пил для розкрою плит

Різці з полікристалічного алмазу нових дискових пил мають додаткове покриття. Отож клієнти отримують такий термін експлуатації ріжучої грані, про який до цього на ринку навіть не мріяли.
Ще довше життя з алмазом
 
Дискові пили з алмазними різцями від LEUCO добре відомі на ринку та користуються великим попитом завдяки тривалому терміну служби на верстатах з прижимною балкою. 
З 2017 року команда LEUCO знаийшла рішення, яке забезпечує значно довшиий термін експлуатаціı ̈інструменту, ніж у попередніх пил DP. Ми оснастили алмазні різці особливим покриттям LEUCO topcoat, що додатково збільшує термін служби інструменту. Робочиий показник інструменту поліпшується при розкроı ̈деревних матеріалів.
Команда LEUCO поставила собі за мету розробити корпус пили та, щоб він міг витримувати максимально довготривалі періоди роботи. Результатом інтенсивноı ̈праці наших спеціалістів стали особливе розташування та форма лазерного орнаменту, заповненого спеціальним амортизуючим матеріалом. Завдяки цим новаціям користувачі гарантовано отримують постіийну високу продуктивність та якість різання протягом усього терміну служби дисковоı ̈пили.
Утім, якщо ви бажаєте витиснути максимум зі свого виробництва, не обов'язково обирати пили з покриттям LEUCO topcoat. Ми отримали чудові відгуки експертів щодо цієı ̈ новоı ̈ пили навіть і без покриття.
 
Отож з покриттям чи без ця пила доступна з трьома різними типами геометріı ̈різців:
  • G6: для чистового різу деревостружкових плит із покриттям окремо або пакетом до 80 мм.
  • G3: для чистового різу волокнистих дерев'яних плит, таких, як столярні, фанеровані та легкі панелі.
  • HR-TR: для чистового різу в HPL та полімерних матеріалах.
 
Нові алмазні дискові пили з лазерним орнаментом, заповненим амортизуючим матеріалом, доступні вже зараз.