Дискові пили DIAREX DP

DIAREX HR (праворуч) — універсальна пила, придатна для обробки різних матеріалів. Рекомендуємо використовувати для деревоволокнистих плит, абразивних та твердих пластмас, наприклад вуглепластику, склопластику або магнітних дощок. Дискові пили DIAREX DA-F-FA (по центру) дозволяють досягати високої якості на ламінованих меламіном або HPL панелях. DIAREX TR-F-FA (ліворуч) розроблені для необлицьованих пресованих плит ДСП та МДФ-плит. Це різноманіття дозволяє LEUCO підбирати ідеальний варіант для задоволення будь-яких вимог. Інвестиція, яку варто зробити. 

 

Спеціалісти у всьому 

 

Незважаючи на те, що вони дорожчі за інструменти HW, з фінансової точки зору доцільно використовувати дискові пили DIAREX DP на столярних круглопильних верстатах та вертикальних розкрійних центрах. У довгостроковій перспективі вони більш економічно вигідні та краще працюють, перевищуючи термін служби дешевших пил в 20 разів. Впродовж всього часу їх роботи оператору не доведеться працювати з тупими пилами, турбуватися щодо їх заміни та всього, що вона тягне за собою. Це спрощує роботу, зменшує кількість браку та заощаджує час. 

DIAREX DP досягає нового кращого рівня якості різання завдяки спеціальному розміру зерна. Ця надзвичайно дрібнозерниста пила дозволяє отримувати більш чіткі краї під час різання. Деякі деталі ріжуться одразу з фінішною якістю. Завдяки оптимізованим стружковим пазухам, дискова пила DIAREX ріже тихіше, ніж інші. Це зниження шуму створює більш приємну робочу атмосферу. 

Є три типи дискових пил DIAREX. На кожному з них використані різні сорти алмазу, відповідно до сфери застосування пили та геометрії її зубів. Геометричність зубів оптимізується залежно від їх кількості, форми та комбінації.