Хочеш ідеальну глянцеву поверхню - LEUCO TwinBlade допоможе

       Скільки ж між людьми сьогодні сорок, які так люблять все блискуче? Мабуть, багато, адже глянцеві поверхні стають все популярнішими в меблевому виробництві. Але їх обробка не така вже й проста, адже порівняно з матовими поверхнями, високоглянцеві вимагають найкращої якості та надточності.
       Система TwinBlade – це дві циклі, кожна з яких виконую свою роботу. Одна здійснює попередню обробку, знімаючи основний шар матеріалу крайки та видаляючи нерівності. Завданням іншої є фінішна обробка, яка полягає в створенні гладкої і блискучої поверхні без білої смужки в місці заокруглення крайки. Ідеальне розташування цикль і забезпечує високий ступінь глянсу акрилового крайкового матеріалу. При цьому глянцева поверхня пласті має такий самий лиск як і крайка – і це без фінішного полірування.       
       TwinBlade також має сопло, яке прибирає за інструментом циклювальну стружку і залишає верстат чистим. Застосування цього інструменту крім ідеально блискучої поверхні, ще й підвищує стійкість деталей до вологи.      
       Циклі TwinBlade активно використовує компанія «MS Schuon», яка займається обробкою сучасних меблевих матеріалів. Крайколичкувальний верстат, обладнаний даними циклями, застосовується для обробки глянцевих фасадів із різними видами покриття та алюмінієвих елементів рамок.      
       Власник компанії Петер Шоун так розказує про роботу циклів: «Якщо після циклювання застосовувати полірувальний агрегат, то він залишить смужки на поверхні, чим лише погіршить якість. Межа між гарним і поганим – у сотих міліметра. TwinBlade – це шлях до гарного».