Кількості досягають через якість - фрези для нарізання зубчастого міні-шипа LEUCO

       Яка мрія будь-кого, хто займається деревообробкою? Звичайно, що максимальне використання деревини. Нові фрези для нарізання зубчастого міні-шипа від LEUCO мають подвоєну кількість різців, а це дає змогу працювати зі швидкістю подавання заготовок до 52 м/хв. Підвищення частоти обертання шипорізних фрез і швидкості подавання збільшує продуктивність роботи. При цьому жодних виривів чи зазорів не утворюється.
       Нові фрези зроблені з високоміцної сталі, покриті твердим матеріалом та мають еластичну різальну крайку. Що ж робить ці фрези такими особливими? HS Solid 34. Це високопродуктивна швидкорізальна сталь. Завдяки використанню цього матеріалу збільшується зносостійкість (такі фрези служать вдвічі більше) та міцність при ударних навантаженнях, мінімізується ризик ламання різців, якщо для обробки використовується низькоякісна сировина. А ще у фрез із цієї сталі можна використовувати усю зону загострення, що помітно підвищує економічність.
       Успіх компанії LEUCO у виробництві фрез для нарізання зубчастих шипів можна побачити на прикладі деревообробного заводу «Hemau». Раніше ножі на фрезах цього заводу витримували від 10 до 20 тис. робочих циклів. Цього було замало, виникла потреба підвищити термін експлуатації так, щоб якість жодним чином не постраждала. Допомогли інноваційні фрези для нарізання зубчастого міні-шипа від LEUCO. Вже тепер термін експлуатації фрез сягає аж 79 тис. робочих циклів при швидкості обробки 8 циклів/хв.
       «Великих обсягів виготовлення продукції при збереженні високої якості можна досягти, використовуючи лише якісний інструмент: кількості досягають через якість», - стверджує начальник виробництва «Hemau» Конрад Гугенберг.
       Інноваційні фрези можна використовувати для обробки коротких заготовок, не турбуючись про можливе їх затягування у верстат. А приємним бонусом до всього цього є зменшення шуму під час їх роботи.
       LEUCO також розробила програму шипорізних фрез для зрощування з використанням поліуретанового клею, до яких належать:
• HSS-фрези для формування міні-шипа по довжині на верстатах без торцювання;
• фрези для м’яких і твердих порід деревини з покриттям Topcoat, що збільшує термін експлуатації;
• блочні HSS-фрези з покриттям Topcoat.