LEUCO DIAMAX AirStream із системою кріплення HSK 32R

Інструменти з AirStream-System можна впізнати за наявністю характерних отворів на корпусі.

КОМАНДНА РОБОТА ДЛЯ ТОЧНІШОГО РОЗКРОЮ

Завдяки впровадженню точного адаптера HSK 32R LEUCO та HOLZ-HER досягають вищої якості під час роботи на крайколичкувальних верстатах. Для цих машин тепер доступна посилена фреза LEUCO DIAMAX AirStream із затискачем HSK 32R. Ця комбінація гарантує високоточну обробку на стандартних машинах для торгівлі та промисловості. Нова фреза поки що доступна лише для машин HOLZ-HER. 

 

Результатом останньої співпраці LEUCO та HOLZ-HER стало впровадження затискача HSK 32R для крайколичкувальних верстатів. Завдяки комбінації функцій зчеплення і замикання ці компактні адаптери забезпечують концентричну точність до двох мікрон. 

 

 

HOLZ-HER — перший виробник верстатів, який пропонує фрезерні верстати з високоточним адаптером для інструментів для компактної серії. LEUCO успішно адаптувала великі фрези для тонкого інтерфейсу HSK 32R. З цієї причини ця економічно ефективна технологія вперше доступна для машин, які зазвичай використовуються в секторі торгівлі. 

 

 

Чиста обробка завдяки ефективному відводу стружки

 

 

Головною перевагою DIAMAХ AirStream є висока ефективність відводу стружки до 99%, яка досягається завдяки запатентованій технології AirStream, розробленій LEUCO та HOLZ-HER. Стружка направляється прямо у відповідні отвори аспіраційного кожуха машини. Геометрія зубів та аспіраційний кожух відмінно адаптовані одне до одного. Ось чому верстат і інструмент разом працюють просто чудово.

 

Подвійне подрібнення майже повністю уникається завдяки високому рівню відводу стружки, що призводить до довготривалого терміну служби різців інструменту. Крім того, верстат залишається чистим набагато довше. А це означає менший час простою інструмента і прибирання. Для крайколичкувальних верстатів особливо важливо, щоб не було стружки на різцях інструменту. Перед склеюванням різці повинні бути абсолютно рівними та чистими. 

 

 

Ще одна перевага DIAMAX AirStream — це більш плавна робота, що одразу знижує шум на 2-3 дБ у порівнянні з іншими фрезами. Для цього LEUCO оптимізувала потоки повітря біля інструменту, змінивши різці та стружкові пазухи. 

 

 

Завдяки комбінації цих двох інноваційних розробок встановлюється новий стандарт точної, чистої та безшумної обробки.