LEUCO втретє отримала GERMAN BRAND AWARD

Директор з маркетингу компанії LEUCO Вольфганг Маєр

 «Ми дуже пишаємося тим, що отримали цю престижну нагороду втретє поспіль», — підкреслює директор з маркетингу компанії LEUCO Вольфганг Маєр.

Виробник прецизійних інструментів із Горба отримує German Brand Award  в категорії «Досконалість брендингу в галузі» третій рік поспіль. Цього разу із доповненням «Особлива згадка».  

У рамках святкового заходу 21 червня 2018 року LEUCO отримала нагороду «Особлива згадка» в Берліні. Глобальний виробник інструментів для обробки деревини та пластику вже багато років покладається на послідовний корпоративний дизайн. «Те, що ми отримали нагороду German Brand втретє, підтверджує нашу успішну стратегію», — каже керівник відділу маркетингу LEUCO Вольфганг Маєр. Німецька премія за бренд щорічно присуджується Німецьким інститутом бренду та Німецькою радою дизайнерів компаніям, які мають стійкі концепції бренду. Нагорода присуджується в трьох категоріях.  У категорії «Досконалість брендингу в галузі», де представлена LEUCO, нагороду отримує найкращий бренд продукту і компанії в галузі. 

Німецький інститут бренду був ініційований Німецькою радою з дизайну. Німецька рада з дизайну, створена понад 60 років тому за клопотанням німецького парламенту, нині представляє систему брендів та дизайну в Федеративній Республіці Німеччина і підтримує економіку в усіх питаннях бренду та дизайну — грамотно і стійко.