Подовжені цангові патрони для 5-осьових верстатів

Важкодоступні місця можуть бути оброблені на верстаті з ЧПУ, завдяки новому LEUCO цанговому патрону зі стандартними фрезами і свердлами. Подовжені Цангові патрони для 5-осьових верстатів
Завдяки унікальній посадці між ключем і гайкою для оператора немає ризику травмуватися , при затиску і розтисканні.
 
LEUCO цанговий патрон з внутрішньої гайкою для затиску має балансуючий клас G <2.5 і отже, працює з високою точністю на оборотах до 36 000 об / хв. з високою точністю. Патрон доступний в різних діаметрах з різною довжиною до 250 мм:
426 E (ER 16)
462 (OZ 25) 
470 (ER 32)
LEUCO SMARTCNC:
ПРО ДОВГІ ЦАНГОВІ ПАТРОНИ З ВНУТРІШНЬОЮ ГАЙКОЮ ДЛЯ ЗАТИСКУ
 
LEUCO пропонує для 5-осьових верстатів з ЧПК довгі та тонкі цангові патрони зі стандартним кріпленням HSK-63F. Тепер можна обробляти важкодоступні місця на заготовках із стандартними фрезами і свердлами. Тоді дорогі довгі спеціальні інструменти більше не потрібні. Якість балансування затискних патронів SmartCNC G <2,5 дає можливість інструменту працювати на високих обертах до 36000 об / хв., забезпечує плавний хід інструментів і високу якість оброблюваної поверхні.
 
Необхідне сильне зусилля затиску стало можливим завдяки запатентованій системі безпеки Zeta. Завдяки унікальній посадці між ключем і гайкою для оператора немає ризику травмуватися при затиску і розтисканні.
 
 
Затискні патрони доступні для цанг 426 E (EA16), 462 E (OZ 25) і 470 E (ER 32). Відмінне рішення для повсякденної роботи оброблювальних центрів за технологією 5-осей і прекрасно реалізовано для найвищих стандартів якості - LEUCO SmartCNC!