Подрібнювачі PowerTec airFace

Завдяки високій продуктивності та довгому терміну життя зубів PowerTec — один із найкращих подрібнювачів, виготовлених LEUCO. Найновіша версія пили airFace має навіть довший термін життя зубів. Постійна ширина різання та зручність використання для панельних матеріалів з різними покриттями — додаткові переваги Power-Tec.  

Завдяки придатності для високих швидкостей подачі та довгому життю різців, LEUCO PowerTec — один із найвідоміших інструментів у галузі дизайну меблів та кухонь. Цей подрібнювач з легкістю працює зі швидкістю подачі до 100 м/хв для панелей товщиною 8 мм. Термін служби різців нової PowerTec airFace більший на 15 відсотків завдяки спеціальній геометрії. Своєю чергою таке підвищення терміну служби різців означає вищу продуктивність інстурменту. 

Плавний хід PowerTec завдяки раціоналізованому дизайну

Для поліпшення рівня шумності PowerTec обладнаний спеціальним покриттям airFace, яке оптимізує потоки повітря. Цей дизайн має канавки на корпусі, які направляють потоки повітря навколо інструменту. Завдяки цьому знижується рівень шуму.  

Ще одна особливість PowerTec у тому, що він має оптимізовану плавну роботу. Порівняно зі звичайними подрібнювачами, цей має наполовину менше зубів. А це також означає зменшення турбулентності. Перевагу в користуванні також надає розташування двох різальних граней поруч. Це забезпечує фінішну якість крайки та попереднє підрізання. Зниження шуму досягається не лише завдяки спеціальному дизайну airFace, а й зменшеній кількості зубів, які входять у матеріал. 

Подрібнення ламінованих панелей швидко та із захистом матеріалу

PowerTec ріже матеріали з твердим та чутливим покриттям, глянцевим покриттям, приміром, захищеним від слідів відбитків пальців. Навіть на високих швидкостях подачі цей подрібнювач може давати постійно високу якість оброблюваної поверхні. 

Крім цих переваг користувачі PowerTec можуть оцінити постійну ширину різання, яка залишається однаковою протягом усього життя інструменту. Різальні крайки багатьох подрібнювачів стають тоншими після кожної заточки і вже не забезпечують початкової ширини різання. А ширина різання PowerTec airFace залишається однаковою впродовж усього терміну служби інструменту.