Класика по-новому

Тепер ще довше: подрібнювач LEUCO PowerTec ІІІ один з найбільш затребуваних подрібнювачів на ринку промислового виробництва меблів! Нова версія airFace стане частиною цієї лінійки і замінить попередню версію PowerTec ІІІ.

Подрібнювач “PowerTec” стає  “PowerTec airFace”

Більший термін життя ріжучого зуба та менший шум при роботі - ось, чого зараз прагне наша команда! Саме тому колишній PowerTec ІІІ перетворився на PowerTec airFace! Основний принцип ріжучої грані попереднього подрібнення та зуба фінішної обробки залишився незмінним. Інструмент працює на швидкості подачі до 100 м/хв. Але відтепер ширина різання залишатиметься незмінною протягом всього терміну експлуатації інструмента.

Оптимальне зменшення шуму

Шум під час подрібнення виникає через турбулентність навколо інструмента і вібрацію, яку спричиняє контакт подрібнювача та панелі. Для того, щоб прибрати цю проблему, ми заокруглили виступаючий зуб PowerTec ІІІ і, до того ж, змінили кут його нахилу.

Новий дизайн LECO airFace також включає в себе спеціальні канали, в які спрямовуються потоки повітря під час обертання. Це дає змогу зменшити турбулентність та забезпечує плавний і тихіший рух всієї системи, як під час роботи, так і на холостому ходу.

Довше життя зубів

Подрібнювачі активно використовуються в сучасній меблевій індустрії. Автоматичні прохідні верстати записують ходові метри інструменту при його використанні для серійного виробництва чи виробництва індивідуальних частин. Таким чином ефективність інструменту є повністю прозорою. Використовуючи нову PowerTec airFace з її новими ріжучими гранями, клієнти LEUCO отримують термін експлуатації зубів на 15% більший, аніж в попередній версії.

Цю фрезу LEUCO рекомендує застосовувати, коли потрібна відмінна якість різання і довгий термін експлуатації. Наприклад, для обробки вимогливих глянцевих матеріалів. Фреза використовується на заготовках товщиною від 8 мм.