Твердосплавна пазувальна фреза LEUCO з g5-System

Виготовлення пазів шириною 8,5 мм за один прохід з найкращою якістю в багатьох матеріалах, довготривалий термін життя зубів та приємно низький рівень шуму. Низький тиск різання твердосплавних пазувальних фрез G5-System не вимагає високої потужності мотору, тож фрези можуть використовуватися на всіх верстатах із ЧПК

 

БІЛЬШІ ПАЗИ, МЕНШЕ ЧАСУ

 

LEUCO пропонує першу пазувальну фрезу з шириною різання 8,5 мм для верстатів із ЧПК. Щоб отримати таку ширину різання, часто потрібно виконувати два проходи 5-міліметровою фрезою. Нові пазувальні фрези LEUCO можуть прискорити процес обробки та подвоїти термін життя інструменту. 

 

Секрет нової пазувальної фрези — це LEUCO g5-System, яка доступна для багатьох завдань та верстатів. LEUCO тепер використовує цю геометрію зубів для пазувальних фрез із шириною 8,5мм. Завдяки спеціальній геометрії та розташуванню різців, знижується тиск різання, а отже, і необхідна потужність двигуна. Саме тому пазувальна фреза може використовуватися на двигунах, призначених для фрез завширшки 4 та 5 мм. 

 

Завдяки гладким різцям G5 від LEUCO, можна виготовляти пази, ширина, яких 8,5 мм за один прохід навіть на невеликих верстатах із ЧПК. Використовуючи новий інструмент  G5, можна швидко виготовити широкі пази. Водночас термін служби різців зростає вдвічі, оскільки інструмент виконує обробку за один прохід замість двох

 

Висока якість різання для всіх покриттів  

 

Ще однією перевагою нової фрези від LEUCO є досить висока якість різання. Масивна деревина, пластик або лаковані поверхні: згрупований профіль, що складається з 5 зубів, кожен з яких здатен обробляти деревину навіть з твердими чи чутливими покриттями. Це ідеально підходить для пазів у шафах, вітринах або для  високоякісних меблів чи їхніх частин. 

 

Ба більше, нова пазувальна фреза створює низький рівень шуму, як і всі пили з системою g5, що поліпшує робочий процес на заводі. Це робить нову фрезу улюбленою для виробництва широких пазів на верстатах із ЧПК.