Премія "Швайгофера" за інноваційну LEUCO P - SYSTEM

Нагороджені: Даніель Шренк (генеральний директор LEUCO з продажу і маркетингу), член жюрі доктор Манфред Брандштеттер, лауреат премії д-р Мартін Дресслер, Джеральд Швайгофер, голова виконавчої ради LEUCO Франк Дієз, ліворуч.

70° КУТ ЗРІЗУ ПРИНІС  LEUCO ШИРОКЕ ВИЗНАННЯ

7 травня 2015 року відбулось нагородження премії ”Швайгофера” за інноваційні технології в європейській лісовій промисловості.
Австрійський новатор Джеральд Швайгофер, який займається європейською деревообробною промисловістю, вручав премії в присутності численних гостей з політичного і економічного світу.
Визнання здобули: проекти, продукти, технології і люди з Австрії, Німеччини, Швеції, Італії і Швейцарії.

Докторові Мартіну Дресслеру з LEUCO була вручена  бажана інноваційна премія за P - SYSTEM. Це універсальний інструмент, з агресивним кутом зрізу 70°, що надзвичайно розширює термін експлуатації і додатково забезпечує виняткову якість різання.

Варіанти використання цих інструментів коливаються від найменшого кінцевого типу фрез до велетенського кутового різака для лісопильного використання.
Запатентовані LEUCO  P-System  інструменти успішно використовуються як в стаціонарному так і в прохідному типі обробки, а також у  високопродуктивних лісопильних лініях.
Для Дресслера, Р-System є найбільш економічно ефективним інструментом. Зараз  навіть є обладнання, що працює вже з Р- System впродовж декількох років без заточування.
Про це свідчать записи більш ніж на 5 млн. метрів без заточування інструменту.

Інноваційна премія Швайгофера вже двічі діставалася Р- System. Р - System кутовий різак вже отримував нагороду на виставці LIGNA 2013, разом з виробником лісопилок EWD.

"Це велика честь, що одна з наших інновацій змогла виграти приз, який так шанований в європейській лісовій промисловості. Нагорода свідчить про важливість нашої технології і ще раз підкреслює наше прагнення до інноваційного лідерства в інструментах по обробці деревини, "підкреслив Френк Дієз, голова виконавчої ради.