Профільна пазувальна твердосплавна кінцева фреза для Lamello Clamex P®

Проста і геніальна водночас! Профільна пазувальна твердосплавна кінцева фреза Lamello Clamex P®  від LEUCO.

Кінцеві фрези особливо підходять для обробки середньої частини панелей під час пазування

5-ОСЬОВИЙ ЧПК: ВИКОРИСТОВУЙТЕ ПОТЕНЦІАЛ НА ПОВНУ

Як давній партнер LAMELLO AG, LEUCO виробляє пазувальні, свердлильні та фрезерні інструменти для продуктів CLAMEX P®, DIVARIO та CABINEO. 

Лінійка інструментів для ЧПК для CLAMEX P ® поповнюється.

Створення профільних пазів  CLAMEX P® у центрі панелі на 5-осьових верстатах зазвичай вимагає використання кінцевого інструменту. Для цього LEUCO вже пропонує економічно вигідну версію TCT Z=1, яка покриває потреби для менших обсягів замовлення. Для об’ємного та частішого фрезерування алмазна (DP) кінцева фреза LEUCO CLAMEX P ®  Z=1 пропонує значно довготриваліший термін життя інструменту. 

З червня 2019 завершується програма спіральних свердел Z=2. 

Вони виготовлені із зносостійкого твердого сплаву і через те мають високу жорсткість. Це є перевагою при обробці твердих матеріалів, приміром, листяних дерев, мультиплексу, полімерних матеріалів тощо. 

Додатково нанесене покриття LEUCO TC 104 збільшує термін життя різців. Його висока твердість забезпечує ще вищу зносостійкість. Його низький коефіцієнт тертя також призводить до більш плавної роботи, меншої кількості браку, виривів та вироблення тепла, а отже — найбільшої міцності. 

Незалежно від того, чи це окремий випадок, чи серійне виробництво, LEUCO пропонує оптимальне рішення для конкретного застосування та індивідуального обсягу обробки для профільного пазування CLAMEX P ® на п’ятиосьових верстатах із ЧПК.