Дискові пили для обробки віконних профілів – LEUCO g5- та g7-SYSTEM

Ліворуч: Дискова пила g5-system для пластикових профілів або волокнистих композитних армованих профілів. 

Праворуч: Дискова пила g7-System для алюмінієвих профілів.

Тихі дискові пили LEUCO для якісного, без сколів, торцевого та косого різання віконних профілів

Для будівництва віконних фасадів в Нюрнберзі LEUCO представила дискові пили g5- та g7-SYSTEM для торцевого та косого пиляння, від яких можна дуже багато очікувати під час обробки віконних профілів із ПВХ та алюмінію: чудову якість різання, відсутність сколів при роботі дискових пил на довгих дистанціях, тонку ширину різання та низький рівень шуму. 

Дискові пили g5-System із твердосплавними різцями використовуються для торцевого та косого різання в пластикових профілях. А для сильних абразивних матеріалів, таких, як волокнисті композитні армовані профілі, використовуються алмазні різці. Для дуже тихих розрізів в алюмінієвих профілях із низьким зносом використовуються дискові пили 
g7-System. 
 
Дискові пили мають особливу геометрію різців і спеціальну конструкцію для забезпечення найкращої якості та низького тиску різання. Порівняно зі звичайними пилами цієї серії, з геометрією різця «трапеція-плаский», ці пили працюють із рівнем шуму, меншим на 6дБ. 
 
 
Перевірені та випробувані: виробники вікон підтверджують, що пили для торцевого та поперечного різання віконних профілів ПВХ LEUCO g5-System  та дискові пили для алюмінієвих профілів g7 вирізняються вищою якістю, меншим рівнем шуму та економічністю, яка забезпечується тривалим терміном експлуатації інструмента.