Прохідна обробка з DIAREX airFace

МАКСИМАЛЬНО УНІВЕРСАЛЬНІ ФРЕЗИ

Деревообробні компанії використовують дедалі більше різноманітних матеріалів. Фреза LEUCO DIAREX airFace ідеально підходить для прохідної обробки широкого спектру матеріалів завдяки своїм функціям. 

Нові матеріали ставлять нові виклики перед торгівлею та промисловістю. Нині ДСП для кухонь та меблів, матеріали для магазинів та виставкових стендів мають різні покриття, приміром, протипожежне, абразивне та покриття, на якому не залишається відбитків. Більшість цих покриттів складніші або жорсткіші, ніж деревина. Та й сама деревина може мати різні ступені жорсткості. Фреза для таких панелей повинна обробляти різні матеріали однаково якісно. 
 
Фреза LEUCO DIAREX airFace — універсальний інструмент, який може впоратися з подібними викликами. Вона здатна обробляти багато ламінованих плит із різними особливостями з однаково хорошим результатом. Це означає рівномірну, плавну обробку без сколів.  
 
Ідеально підходить для широкого спектра ламінованих панелей 
 
Особливий осьовий кут різальних граней в 48°, використаний в LEUCO DIAREX airFace, довів, що вона є однією з універсальних інструментів на багатьох тестах, які проводилися в тестовому центрі LEUCO. Цей кут гарантує високу якість різання у поєднанні з довгим терміном життя різальних граней, а отже економічну ефективність. Це робить LEUCO DIAREX airFace чудовим вибором для компаній, які по черзі обробляють різні панелі і висувають високі вимоги до якості.    
 
Зменшення шуму завдяки airFace 
 
Ще однією перевагою LEUCO DIAREX airFace є зниження шуму на холостому ходу та під час роботи завдяки унікальній конструкції інструменту airFace. Краї стружкових пазух не прямі, а викривлені і розміщені з невеликими інтервалами. Тому потоки повітря направлені по канавках, що значно знижує шум, який вони генерують. Канавки на поверхні інструменту також забезпечують відсутність турбулентності навколо нього. На створення цього дизайну розробників надихнули сови, які безшумно літають. На холостому ходу ці фрези шумлять на 2дБ менше, ніж інші.