Фреза SmartJointer airFace - завжди готова до роботи

Заміна різця на SmartJointer відбувається легко, швидко і точно: для того, щоб відкрутити ґвинти, потрібен шестигранний ключ. Після цього різці витягуються, стружкові пазухи чистяться і вставляються нові різці. Спеціальних навичок чи обладнання не потрібно. 

Після заміни різця (праворуч), якість фрезерування інструменту,  як у нової фрези (ліворуч). 

Тупі різці на фрезі SmartJointer від LEUCO користувач може замінити на гострі самостійно. Завдяки цьому інструмент знову доступний для роботи в найкоротший термін.

 

Змінні ножі SmartJointer пропонують деревообробним компаніям найвищий ступінь гнучкості. Різці інструменту можна легко і швидко замінити. Точне позиціювання гарантує постійну високу якість фрезерування. Завдяки постійному діаметру SmartJointer можна використовувати одразу після заміни різця без регулювання машини. Заміна різців на місці також знижує витрати, оскільки користувачеві доводиться купувати лише один інструмент або один набір інструментів на машину. 

 

Кілька простих кроків, ніякої спеціальної кваліфікації не потрібно

 

Заміна надзвичайно проста. Спочатку фрезу очищають стисненим повітрям та спреєм для очищення. Гвинти, якими прикручені різці, можна відкрутити шестигранним ключем. Для затягування вставлених ґвинтів достатньо динамометричного ключа. Завдяки триточковій опорі положення різців точно визначене. Тому подальше балансування не потрібне. 

 

Різець і стружковий пазух замінюються разом

 

Різці і стружкові пазухи є частиною фрези, яка найбільш схильна до зношування. Оскільки різець і стружкова пазуха схильні до зносу і на SmartJointer утворюють одну конструктивну одиницю, то вони замінюються разом. Переваги: завдяки високій стабільності цих двох елементів якість обробки постійно гарантовано висока. Крім того, полегшений алюмінієвий корпус інструменту майже не зношується. Це означає, що він має тривалий термін служби. 

 

Переваги з першого погляду 

 

  • Заміна відбувається швидко і легко на місці

  • Різець і стружковий пазух утворюють одну конструктивну одиницю 

  • Завдяки точній фіксації не потрібне балансування 

  • Потрібен лише один інструмент або набір інструментів на одну машину 

  • Постійний діаметр фрези, не потрібно регулювати машину після заміни різців 

  • Легкий алюмінієвий корпус із багатьма можливостями

  • Дуже тиха