Фрезерні інструменти p-System - Більше можливостей

«МОЖНА ЩЕ?»

ЩЕ ДОВШЕ ЖИТТЯ РІЗЦЯ з системою LEUCO p-System 

 

Як правило, коли прохідні машини працюють на високих швидкостях, частини заготовок, які не бачить клієнт, можуть оброблятися з недостатньо доброю якістю. Чи оглядали Ви коли-небудь каркас за фасадом кухні? Швидше за все — ні.  Але ми працюємо в секторі, де якість завжди має значення, а життя зуба є визначальним критерієм вибору інструменту. Кожна заміна інструменту передбачає простої та меншу продуктивність виробництва. Це доволі велика втрата, оскільки пропускна здатність висока. 

 

Чи може різець працювати трохи довше? Чи навіть набагато довше?

Так, і тому варто обирати інструменти p-System. Інструменти з  p-System мають підвищений термін життя зубів і набагато кращу якість різання. Це означає, що для того, щоб досягти критично низької якості, йому потрібно набагато більше часу. Ці інструменти не пошкоджують покриття матеріалу, тому менше зношуються. Вони також працюють з оптимальним тиском на матеріал і ріжуть його, ніби ножиці. Разом усі ці особливості й дають набагато довший термін життя різців та вищу продуктивність. 

 

А якщо з усім цим можна ще й економити? Хоча інструменти з  p-System доволі дорогі, вони окупають себе завдяки набагато тривалішому терміну життя різців. Це дозволяє значно заощадити витрати у виробничих операціях. 

 

Великий виробник кухонь виготовляє компоненти корпусу на кількох виробничих лініях та обробляє ДСП з покриттям 16 мм і 19 мм. Виробництво здійснюється на прохідних машинах з подачею до 70 м/хв. Клієнт вимагає фінішної якості обробки, оскільки окантовка панелі виконується одразу після неї. Приблизно 2 роки виробник кухонь використовує фрези LEUCO p-System з осьовим кутом 70°. Детальний аналіз терміну життя різців підтверджує: у порівнянні з попередніми стандартними фрезами це рішення пропонує 1 мільйон метрів роботи, що означає підвищення терміну життя різців у 10 разів.

Керівник виробництва каже: «Ми можемо скоротити кількість відходів внаслідок зменшення сколів на краях до 80-90%. Крім того, час простою машин, який витрачається на заміну фрез, менший на 90%. Ці два фактори дозволяють зменшити витрати в 6 разів».

 

ЩЕ КРАЩА ЯКІСТЬ із LEUCO p-System

 

При прифуговуванні крайки якість країв має вирішальну роль. Якщо край має гостроту ножа, то шов буде правильний. А це означає, що виготовлений предмет меблів збереже свої функції, а отже і якість, надовго. 

А як Ви визначаєте, що Ви хороший постачальник? Часто через покращену якість, яку Ви надаєте, можна захистити свою маржу. Водночас Ви можете заощадити гроші на інструментах набагато більше. 

 

Можна отримати трішки кращу якість? Чи набагато кращу?

 

Так, якщо обирати p-System. Ці інструменти мають значну силу різання. У результаті покриття, навіть ті, що мають захисні плівки або вироби із дерева, наприклад Multiplex, розрізаються надзвичайно чисто. З першого різу можна побачити різницю в якості, а пізніше і в терміні служби інструментів. Вища якість також означає, що більше не потрібно шліфувати краї Multiplex чи робити щось іще, оскільки вони й так вже мають досить добру якість. А це значно економить час, необхідний для додаткових операцій.  

 

Зверніть увагу: Інструменти з великим осьовим кутом не можуть впоратися з кількома глянцевими покриттями. Тверді шари покриття на поверхні надто крихкі для високого тиску, який чинять інструменти p-System. Ми завжди готові проконсультувати Вас щодо того, як поліпшити якість обробки з допомогою інструментів p-System чи будь-яких інших.