LEUCO: Пили «nn-System» для розкрою плитних матеріалів

       Прислухайтеся до того, що вам не заважає:
 
       Це функціонує так:
При скануванні QR-Code смартфоном, Ви автоматично потрапляєте на адресу www ... і слухаєте відмінності шумності роботи пилки
Верстат на холостому ходу без пилки, 69,6 дб (А)

 

        стандартна алмазна пила з шириною пропила 3,2 mm, 88 dB (A)
              LEUCO nn-System: алмазна пила з шириною пропила 2,5 mm,72,6 dB (A)

 

       Пили в англійській назві «nn-System (No Noise - System)» або в німецькому «keinen Lärm» - це новий інструмент, який створює знижений рівень шуму. Високопродуктивні алмазні пили LEUCO для розкрою плит «No Noise» - інноваційна програма компанії, що забезпечує більш низький, комфортний рівень шуму в цеху. В даний час вони випускаються діаметром до 450 мм і мають геометрію зуба TR-F-FA - трапеція-плоский з фаскою, а також G6 і G3. Застосовується такий інструмент в пильних установках з притискною балкою для горизонтального розкрою необлицьованих і облицьованих шпоном і плівковим матеріалом плит ДСП.

 

       Ніхто не любить голосний, неприємний, високочастотний звук, який виникає при розкрої плит алмазними дисковими пилами. Але на виставці Holz-Handwerk 2014 в Нюрнберзі професіонали галузі почули новий рівень шуму в даному процесі. Інноваційний інструмент компанії LEUCO зміг знизити його за допомогою зміни геометрії пазух - западин між зубами пилки. Шум пил на холостому ходу був зменшений до 6 дБ, що відчувається, як зниження його рівня майже наполовину!

       Назва програми випуску таких пил «No Noise» не слід розуміти буквально, тобто, що інструмент взагалі працює без звуку. Вона не ліквідує дратівливий шум під час роботи, але задає його нові стандарти його рівня на горизонтальних установках розкрою плит, які, безумовно, будуть оцінені їх операторами та іншими цеховими робітниками.

       Підрізні пили DP компанії LEUCO системи «nn-System»

       Досягнення відмінної якості різу на класичних установках з притискною балкою вимагає злагодженої роботи основної і підрізної пилки. Тому компанія LEUCO, удосконалюючи свій алмазний інструмент діаметра до 450 мм за програмою «No Noise», також покращує і роботу алмазних підрізних пил. Найкращий результат демонструє наступна геометрія конічного зуба:

конічний плоский для універсального підрізування облицьованих плит;

конічний поперемінноскошений WS - для шпонованих плит;

конічний дупловидний (дупловид по задній грані) - забезпечує дуже хорошу якість підрізування плит з будь-яким покриттям. Зниження шуму підрізних пил на холостому ходу на 6 дБ також було досягнуто за рахунок зміни геометрії пазух.

       Розробки LEUCO в напрямку зменшення шуму роботи інструменту ведуться вже давно і отримали дуже позитивні відгуки. Тому компанії було приємно побачити величезний інтерес відвідувачів виставки в Нюрнберзі до своєї останньої розробки.