Обробка твердих матеріалів на чпк обладнанні: пили, фрези і свердла

Інноваційна алмазна пила „LEUCO nn­/System“ з шириною пропилу усього лише 2,5 мм гарантує хорошу якість різу, низький рівень шуму та забезпечує тривалий термін використання інструменту.

Приклад: плита із заокругленим профілем

Високопродуктивна чорнова фреза для попереднього швидкого форматування заготовки в чорновій обробці

Бажаєте заокруглений по краях профіль? Нова LEUCO­ фреза оснащена пластинами до 14 мм та радіусом R=16.

Програма прямолінійних фрез була доповнена високопродуктивними фрезами Z=3 діаметром 12 мм.

Свердло типа "Mosquito" для скрізних отворів 

Високопродуктивне свердло типа “VHW” для глухих отворів, цільно твердосплавне

ДОВГОТРИВАЛИЙ ТЕРМІН ВИКОРИСТАННЯ ТА ГЛАДКИЙ РІЗ ПРИ АБРАЗИВНИХ МАТЕРІАЛАХ

Тверді матеріали такі як: акрил, ламінат, мінеральні плити, можливо в принципі досить легко обробити інструментом для обробки деревини. Проте зношування інструменту набагато швидше ніж при обробці цим же інструментом деревних матеріалів. Як і краї верхнього шару, так і вся поверхня повинні бути без сколів і канавок. Як правило краї твердих матеріалів залишаються без покриття і є видимими.
 

ПИЛИ/РОЗКРІЙ

Інноваційними на ринку є алмазні пили DP­„LEUCO nn­/System DP Flex", які найкраще підходять для ідеальної обробки країв поверхонь і є майже беззвучними.
Незважаючи на ширину різу всього лише 2.5 мм, ці пили є універсальними у застосування при обробці пакетів чи окремих плит, необроблених, покритих шпоном чи синтетичним матеріалом. Одним словом пила, що підійде на всі випадки. Для верстатів з ЧПК існують пили різних діаметрів від 180 до 240 мм.
 

ФРЕЗИ ДЛЯ ВЕРСТАТІВ З ЧПК

Кінцева прямолінійна або ж профільна фреза з відповідно виставленими перемінними кутами та спеціальними алмазними різцями гарантує чистий без сколів різ при розкрої і форматуванні.
Розкрій заготовки з гарною якістю різу за один прохід можливо здійснити знизивши подачу. Або ж: попередньо відформатувати оброблювальну заготовку, щоб зняти незначний шар, а кінцевий різ здійснити уже з більшою подачею. По суті, чим менша кінцева обробка заготовки, тим довший термін служби інструменту.

СВЕРДЛІННЯ

Рентабельним та економічно вигідним є використання скрізних та глухих свердел LEUCO Mosquito, основа яких виготовлена повністю з твердого сплаву (VHW) , завдяки їхній високій міцності і стійкості.
Довготривале використання та якісне свердління без сколів та виривань на зворотній стороні матеріалу забезпечують LEUCO VHW ­ високопродуктивні свердла для глухих та наскрізних отворів від 5­10 мм. основа яких виготовлена повністю з твердого сплаву.
Їхня запатентована геометрія ріжучих елементів забезпечує низький тиск при різанні та мінімальне нагрівання заготовки і свердла. Це все дає можливість протягом тривалого часу виконувати тисячі ідеальних отворів з гарантованим економічним результатом.
 

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ЗНАХОДИТЬСЯ В ОНЛАЙН ­КАТАЛОЗІ LEUCO:

  • ПИЛИ „LEUCO nn­/System DP Flex"
  • Високопродуктивні кінцеві DP­фрези для чорнової обробки твердих матеріалів
  • Високопродуктивні кінцеві профільні і прямолінійні фрези для обробки твердих матеріалів
  • Глухі свердла LEUCO з твердого сплаву "Mosquito VHW"
  • Високопродуктивні глухі свердла LEUCO з твердого сплаву "VHW"