Чиста обробка пластикових матеріалів

Нова дискова пила для пластикових матеріалів, передусім, спеціаліст з усіх видів пласких пластикових панелей, приміром скляного ламінату та багатьох термопластиків. 

 

Нова дискова пила від LEUCO

 

Відмінної якості різання пластикових матеріалів можна досягти завдяки новій пилі від  LEUCO. Вона дозволяє обробити пластикові матеріали практично без слідів від пили, і в більшості випадків після неї не потрібно додаткової обробки.

Для того щоб створити цю інновацію,  LEUCO розробили особливу геометрію зубів спеціально для пластикових матеріалів і для термопластику також. У цих пил дуже малий крок зуба, так що навіть на дуже тонких пластикових панелях не залишається слідів різання. Окрім того, вони мають високу якість та найвищий рівень продуктивності відносно допустимих відхилень і концентричності пили. Версія зі зниженим рівнем шуму працює без вібрації. Завдяки слоту розширення та спеціальним лазерним орнаментам, гаситься вібрація та досягається плавний хід. Завдяки цьому оптимізується якість різання. А ще пила працює майже безшумно, що особливо позитивно впливає на оператора машини.

 LEUCO пропонує пили HW для пластикових матеріалів діаметром 303 мм, які можна використовувати на столярних круглопильних верстатах та вертикальних розкрійних центрах. 

У меблевій промисловості, наприклад, використовуєтся все більше пластикових матеріалів, які можна обробити з відмінною якістю завдяки нашій пилі.