Нова передова технологія на найвідомішій в індустрії фрезі

При першому погляді на нові DIAMAX Z=1+1 в очі впадає їхній особливий дизайн. Відносно замкнена кругла форма основи та, здавалося б, традиційні пазухи для відводу стружки, які візуально виступають.  

 

Удосконалена форма основи робить інструмент більш стабільним, що забезпечує плавність ходу та різання. 

 

Якщо краще придивитися, то можна побачити, що алмазні різці DIAMAX мають більший осьовий кут, ніж попередні версії інструментів лінійки LEUCO. А це робить термін служби різців ще довшим, при цьому зберігається чудова якість різання, навіть на складних для обробки матеріалах. 

 

Інша оптимізована функція — це алмазний врізний різець. Він заміняє попередній твердосплавний і має набагато більший робочий ресурс, навіть при частому виконанні пазів, декоративних отворів та кишень. 

 

Після оптимізації серії DIAREX (Z=2+2) та високопродуктивної фрези DP (Z=3+3), запущених 2 роки тому, LEUCO послідовно продовжує шлях безперервної оптимізації продукції в інтересах своїх клієнтів.

 

Як і її попередник, нова DIAMAX Z=1+1 буде використовуватися для фугування, фальцювання, пазування та копіювання в панелях без покриття та з меламіновим, паперовим, плівковим покриттям, ламінованих HPL та шпонованих панелях. Нова DIAMAX Z=1+1 може переточуватися кілька разів.

 

В асортименті інструменти з діаметром 10, 12, 16, 18 та 20 мм і довжиною різа 22-52 мм.