Як зробити якісні отвори в масивних матеріалах

Розширена програма кінцевих фрез для нестингу

Програма алмазних кінцевих фрез для нестингу Z = 2 + 2 вирішує проблеми, які виникають під час обробки MDF та плит мультиплекс, а також дерев'яних матеріалів.
 
LEUCO презентує три нові алмазні кінцеві фрези для нестингу, розроблені спеціально для обробки складних панелей та МДФ.
Ці нові фрези зменшують об’єм стружки і, водночас, збільшують об’єм відводу стружки інструмента. Це означає, що відвід стружки відбувається більш плавно.
Новими інструментами серіı ̈фрез DP для нестингу є фрези діаметром 12мм та 16мм з особливою геометрією для панелей найбільш поширеної товщини.
Алмазні високопродуктивні профільні інструменти зазвичай використовуються для нестингу. Ці потрійні фрези (Z=3+3) можуть витримувати швидкість подачі до 25м/хв, і навіть більше на панелях ДСП. Однак, при обробці дуже щільних чи твердих матеріалів, таких, як МДФ чи складних панелей,ситуація помітно змінюється. Об’єм стружки, який утворюється під час обробки МДФ, надзвичайно збільшується. Це означає, що пазухи для відводу стружки дуже швидко заповнюються, спричиняючи тертя та збільшення тиску різання. А отже, утворюється тепло, зменшується термін експлуатації інструмента. Можлива навіть втрата різців.
А нові кінцеві фрези для нестингу від LEUCO справляються з цими проблемами.