Дискові пили LEUCO сімейства G5 і G7-SYSTEM

Малошумні дискові пили для високоякісного розкрою по довжині віконних профілів. Зліва: дискова пила LEUCO «g5-system» для розкрою профілів з ПВХ, а також пластикових профілів армованих волокнами. Справа: дискова пила LEUCO «g7-system» для розкрою профілів з алюмінію і кольорових металів.

ВИСОКОЯКІСНИЙ РОЗКРІЙ ВІКОННИХ ПРОФІЛІВ З ПВХ І АЛЮМІНІЮ

На виставці Fensterbau Frontale в Нюренберзі LEUCO презентувало нові дискові пили системи G5 і G7. Це сімейство дискових пил застосовується в переробці ПВХ віконних і алюмінієвих профілів з прекрасною якістю різу, малою товщиною пропилу, великою стійкістю і низьким рівнем шуму.

Твердосплавні дискові пили «g5-system» застосовуються при торцюванні і при косому пилянні на вус профілів з пластика. Пили в діамантовому виконанні  застосовуються при розкрої абразивних матеріалів, таких як композитні матеріали на волокнистій основі. Для дуже низького рівня шуму і високої стійкості інструменту при розкрої алюмінієвих профілів були розроблені, і успішно застосовуються дискові пили «g7-system»

Пили у виконанні «g7-system» мають специфічну групову геометрію зубів і особливу конструкцію корпусу пили, для досягнення чудової якості різу внаслідок малого тиску на матеріал. Порівняно із звичайними пилами з цієї області обробки, з геометрією зубів «трапеція-плоский», було встановлено зменшення рівня шуму до 6 дБ, що означає зменшення рівня шуму в 2 рази.

Випробування і тести у виробників вікон і устаткування підтвердили, що торцювання і різання на вус, віконних профілів з ПВХ із застосуванням пил LEUCO «g5-system», і розкроювання алюмінієвих профілів із застосуванням пил LEUCO «g7-system», характеризується високою якістю різу, низьким рівнем шуму і зниженням витрат на інструмент, завдяки високій стійкості.