LEUCO P-SYSTEM: важко повірити, легко застосувати !

       LEUCO P-SYSTEM: важко повірити, легко застосувати!

       Інструменти LEUCO P-SYSTEM дають змогу застосовувати новий інноваційний метод різання. Він полягає в тому, щоб не різати в класичному розумінні цього слова, а ніби знімати верхній шар з матеріалу. Завдяки чому покращується якість обробки, підвищується стійкість інструменту та економічність процесу. Реалізувати цей метод різання дозволяє осьовий кут, що сягає понад 55˚.

       Але казати можна багато чого. Найкраще переваги даного інструменту можна побачити на прикладі. Компанія NOBILIA – німецький виробник кухонних меблів – обробляє ДСП товщиною 16 і 19 мм. Підприємство працює безперервно і потребує настільки високу якість обробки заготовок, щоб одразу після прифуговування можна було приклеювати крайку. І LEUCO змогла допомогти компанії в цьому. З цим завданням чудово впорались фугувальні фрези P-SYSTEM з осьовим кутом різальних елементів 70. При цьому за свій термін служби кожна з фрез здатна обробити 1 млн м. п. Щоб уявити, наскільки це багато, варто сказати, що звичайні фугувальні фрези можуть обробити в 10 разів менше.

       Це ще далеко не всі можливості інструментів LEUCO P-SYSTEM. Вони використовуються для обробки фанери, яку можна лакувати одразу після фрезерування без шліфовки. Їх робота з ламінованими плитами відзначається чудовою якістю різання та високою стійкістю різального інструменту. Дані інструменти можна застосовувати для фугування із подальшим лазерним склеюванням і високою якістю крайколичкування.

       Крім цього з допомогою інструментів LEUCO P-SYSTEM легко вирішуються до цього складні виробничі проблеми. Наприклад, з високою якістю різання можна обробити покриті шпоном плити та матеріал високого блиску із захисною плівкою.

       Але ж який сенс в усьому цьому, якщо інструменти будуть часто ламатися? Про це LEUCO теж подбала. Термін експлуатації інструменту з осьовим кутом 55˚ вдвічі більший, ніж аналогічного зі звичним осьовим кутом 35˚. І чим більший осьовий кут, тим довше служитиме інструмент.